ZPRadio

Met ingang van 17 januari werd op het online radiostation Werken.fm een nieuw programma gelanceerd: ZPRadio. Uitzendbureau Headfirst probeert zzp’ers beter te informeren over de voor hen relevante onderwerpen. Leuk en handig voor de beginnende zzp’er die graag op de hoogte wil blijven van alles dat hem boeit en zou moeten boeien.

Werken.fm ging zelf in 2012 van start en sinds die tijd is het mooi om te zien dat er nu steeds meer nieuwe programma’s voor ondernemers bijkomen. In het nieuwe programma wil het uitzendbureau zelfstandigen zonder personeel informeren over werkgerelateerderde onderwerpen, zoals het binnenhalen van opdrachten, relatiemanagement, sales, maar ook administreren, belastingzaken en het krijgen van de VAR. Het programma is iedere woensdag te beluisteren van 17:00 tot 18:00 op de website Werken.fm.

Alle kennis mooi meegenomen

Zzp’ers zitten net als bedrijven in zwaar weer, dus alle kennis die jou als zzp’er kan helpen om je beter te positioneren is mooi meegenomen. Door de opkomst van het internet en de social media is het niet zo gek dat er wordt gekozen om deze kennis  via online radio te delen. Op veel werkplekken staat de radio al aan, dus waarom zou je als ondernemer niet naar een radio met werkgerelateerde onderwerpen kunnen luisteren?