Ons verhaal

Boy is al bijna 20 jaar werkzaam in de financiële wereld. Hierbij heeft hij gekozen voor een brede oriëntatie waardoor de visie van Boy als financieel consulent bij advieskantoor OAMKB Maastricht, door zijn vele jaren aan ervaring, heel ruim is. Naast diverse opleidingen op het gebied van Vermogen en Pensioenen heeft Boy ook opleidingen gevolgd in de Reclame en Marketing. Als boekhouder, administratief consulent en financieel adviseur voor ondernemers hebben deze opleidingen de ideale basis gelegd voor een praktijkgerichte aanpak die verder reikt dan de cijfers.

Ben jij ook toe aan het advies van Boy? Neem direct contact op met OAMKB Maastricht.

Niet uitvoeren maar meedenken

De meeste ervaring heeft Boy in adviserende rollen en de begeleiding van vele klanten in complexe financiële zaken. Hierbij is het uitgangspunt altijd oplossingsgericht denken, met duidelijke doelstellingen en een werkwijze met een flinke dosis creativiteit. Meedenken met de klant is hierbij een cruciale factor. Advieskantoor OAMKB Maastricht stelt zich niet op als aannemer, maar als partner die zij aan zij staat met de ondernemer. Op deze wijze worden de best mogelijke resultaten behaald.

Nieuwe standaard in dienstverlening

Boy heeft jarenlang in loondienst gewerkt. In diverse posities van financieel adviseur tot manager heeft hij ruime ervaring opgedaan, deze kennis komt binnen advieskantoor OAMKB Maastricht goed van pas. Na verloop van tijd bleek een positie binnen een bestaande organisatie steeds meer druk te plaatsen op de vrijheid en integriteit van de werkzaamheden, het werd tijd voor een nieuwe aanpak. Door zich aan te sluiten bij de overkoepelende organisatie van OAMKB kan Boy een nieuwe standaard neerzetten op het gebied van kwaliteit en toegevoegde waarde voor de klant. Werken binnen zijn eigen advieskantoor OAMKB Maastricht biedt meer vrijheid voor een persoonlijke aanpak met alle voordelen die een landelijk netwerk biedt. De stap om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan blijkt een win-win situatie voor zowel de klant als voor Boy.

Digitaal denken

Naast het persoonlijke karakter van advieskantoor OAMKB Maastricht is de moderne aanpak een belangrijke reden om te kiezen voor Boy. Er is een belangrijke rol weggelegd voor online dienstverlening, veel ondernemers zijn niet voldoende gedigitaliseerd. Dat is begrijpelijk, als onderneming kijk je vooruit en heb je niet zomaar de tijd om de administratie aan te passen. Advieskantoor OAMKB Maastricht noemt het proces “echt goed werken”, de oude manier van werken achterlaten en een nieuwe manier van werken omarmen. Dat is een grote stap, Boy weet als geen ander welke impact echt goed werken heeft binnen een organisatie. Ook weet hij welke voordelen online administratie biedt voor een bedrijf. Naast een kostenbesparing door processen te automatiseren wordt er ook veel tijd bespaard. Deze tijd kan vervolgens ten goede komen aan vooruit denken, uiteraard met advieskantoor OAMKB Maastricht als sparring partner.

Inzicht in de eigen administratie

Inzage in de boekhouding is helaas niet altijd vanzelfsprekend, veel ondernemers weten niet hoe hun eigen bedrijf ervoor staat. Dat is een vreemde situatie. Door de juiste online software te gebruiken is de financiële administratie altijd beschikbaar, waar ook ter wereld, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Dit inzicht kan grote gevolgen hebben binnen de bedrijfsprocessen. Je kunt real time bijsturen en vooruit kijken naar de toekomst van de organisatie. Het spreekt voor zich dat een goede online administratie ook veilig moet zijn, advieskantoor OAMKB Maastricht geeft hierbij graag advies.

Elke euro telt, dat weet iedere ondernemer. Boy kent het beeld dat veel ondernemers hebben van administratiekantoren maar al te goed. Slecht bereikbaar wanneer je ze nodig hebt, elk telefoontje betekent vaak een nieuwe factuur, en een gebrek aan communicatie en overleg. Bij advieskantoor OAMKB Maastricht gaan de zaken anders. De ondernemer heeft zekerheid dankzij vaste tarieven, heldere afspraken en een adviseur die actief meedenkt, ook in het weekend. Boy bewijst dat administratie ook anders kan.

Zelfstandig is nooit alleen

Een groot voordeel van advieskantoor OAMKB Maastricht is de samenwerking binnen een landelijk netwerk. Hoewel Boy zich richt op de regio voor die persoonlijke aanpak, kan hij een beroep doen op diverse specialisten binnen de OAMKB organisatie. We werken met een netwerk van meer dan 50 experts, accountants AA en RA, fiscaal juristen, salaris administrateurs, belasting en financieel adviseurs en zijn werkzaam in accountancy, finance & control, bewindvoering, crowdfunding, salaris, marketing en financieringen. Boy zelf werkt nauw samen met Ivon Geurts van Kessel, AA en Belasting accountant. Binnen deze structuur kan de klant rekenen op een vast contactpersoon met de zekerheid van een landelijk actief netwerk van specialisten.

Boy is trots op het feit dat de meeste klanten zich veelal via mond-tot-mond reclame hebben aangemeld. Een verwijzing van een tevreden klant is het grootste compliment, het geeft advieskantoor OAMKB Maastricht nog meer motivatie en inspiratie om ondernemers bij te staan bij alle administratieve en financiële zaken.

Wil jij ook een vaste partner aan je zij, die met je meedenkt over jouw onderneming? Neem dan nu contact op met OAMKB Maastricht.