Oplossingen in Maastricht

Denk niet in termen van problemen, denk liever in uitdagingen. Denk niet aan moeilijke vragen, maar aan doelgerichte oplossingen. Op het gebied van financiële dienstverlening bieden wij oplossingen in Maastricht, doelgericht gaan we elke uitdaging aan. Het belang van ondernemers binnen het MKB mag niet worden onderschat, wij bieden de tools, de ervaring en kennis om ondernemers in de regio te voorzien van advies op maat voor alle vormen van financiële dienstverlening. Van boekhouder tot de jurist, alles bij elkaar onder één dak. Op zoek naar oplossingen in Maastricht? Je bent bij ons aan het juiste adres!

Meer weten over alle financiële oplossingen in Maastricht? Neem dan direct contact met ons op.

Je staat er nooit alleen voor

Ondernemen is risico’s nemen en mogelijkheden zien. Ondernemers denken anders, handelen anders en bekijken de wereld op een andere wijze dan de rest. Niet beter, niet slechter, gewoon anders. Alle regels en wetten kunnen voor de ondernemer soms behulpzaam zijn, maar ze zitten ook wel eens in de weg, zeker op fiscaal gebied. In die gevallen heb je iemand nodig waar je op kunt vertrouwen, iemand die advies geeft, zaken voor je uitzoekt en zorgt dat jij de focus kunt leggen op de onderneming, vandaag en morgen. Bedrijven binnen het MKB compleet ontzorgen is onze missie, wij bieden oplossingen in Maastricht voor deze uitdagingen:

Wij geloven niet in half werk, voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek kun je direct een afspraak maken.

MKB oplossingen in Maastricht

Als ondernemer bepaal je zelf hoe je te werk gaat, bij OAMKB geven we ondernemers de vrijheid om te doen waar ze het beste in zijn; ondernemen. De rest kunnen wij verzorgen, op de manier die aansluit bij het bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan dit soort scenario's: 

"Je wilt met een bedrijf beginnen maar jouw dienst of product is dusdanig vernieuwend dat een bank er geen brood in ziet. Je keert je daarom naar een crowdfunding campagne. Welk platform moet je kiezen en zit jouw plan goed in elkaar? Wij bieden oplossingen in Maastricht voor crowdfunding toetsing en kunnen de gehele campagne voor je verzorgen."

"Je hebt al enige tijd een leuk bedrijf draaien, je merkt dat de boekhoudsoftware is verouderd. Ga je een nieuw pakket aanschaffen, wat zijn de voordelen en nadelen van werken in de Cloud, kun je de oude data eigenlijk wel importeren in een nieuw systeem? Goede vragen, ons kantoor biedt de oplossingen in Maastricht."

"Jouw bedrijf groeit als kool, er staat steeds meer personeel op de werkvloer. Goed nieuws, maar het huidige systeem is niet gemaakt voor een solide salarisadministratie. Moet je helemaal opnieuw beginnen met de administratie, of kun je voortbouwen op de huidige software? We bedenken graag passende oplossingen in Maastricht."

In jouw regio zit een concurrent, je overweegt deze over te nemen. De andere partij heeft daar wel oren naar. Hoe pak je de overname aan, of is een fusie beter? Laat onze fiscalisten de concurrent doorlichten, we ondersteunen je ook met juridisch advies. Kies voor onze juridische oplossingen in Maastricht.

Er zijn nog meer situaties te bedenken, wat is jouw verhaal? Laat het ons weten, we zoeken graag naar de juiste oplossing voor jouw onderneming.

Wij hebben oplossingen voor: